I'm here!

Nu är jag äntligen i New York, har varit här i drygt två och en halv dag och hann inte blogga förens nu. Har hunnit se så himla mycket redan och det är mycket kvar att se! Flygresan gick ganska bra det var dock lite långtråkigt att sitta 8t på ett flyg men vad gör man inte för att se New York? 
 
Min syster väntade på mig vid flygplatsen och båda sprang till varandra så snabbt vi såg varandra, och båda typ grät. Det var precis som i film när man typ inte sett sin pojkän på flera månader hahahaha och alla kollade på oss.
 
New York var dock inte riktigt som jag hade tänkt mig.. Säkert bara för jag sett så många filmer och det är verkligen såååå överdrivet, allt! Det är ju ganska smutsigt här också men det är inget som förvånar mig. 
 
Idag var vi på museet där dem spelade in En natt på musset och det var ganska coolt.. Jag har massa bilder men allt kommer inte upp idag. Vi var också på ett zoo i central park och kollade på djuren sååå mysigt. Men jag kommer antagligen uppdatera bloggen mer om nån dag, måste spendera så mycket tid jag kan nu med min syster. Så här får ni några bilder från igår och idag! :)
 
Här är första bilden på mig i New York, Queens
 
 
 
 
Där borta är frihetsgudinnan
 
Chinatown!
 
Här är sonen i familjen som min syster jobbar för. Han är sååå söt :)
 
 
Han tycker om pokémons!
 
Here is the red panda at the zoo, soooo cute!!
 
(Vi är sköldpaddor)
 
Här sitter jag på Balto (slädhunden)
 
Innan denna bild togs så var det en flash mob nedanför då en kille friade till sin tjej, det var såå gulligt! <3
 
 
 
Christmas tree
 
 
 

New York here i come!

 
Hoppas alla ni hade en härlig och fin julafton, det hade jag med än massa god mat, paket och släkten. Finns väl inte så mycket mer att säga om julafton? Ha en bra fortsättning. 
 
Jag har knappt kunnat sova de två senaste dagarna för jag är så taggad inför min resa till New York dit jag reser idag!! Det ska bli sååååå kul och det ska bli så roligt att se min syster som jag inte sett på typ ett halv år? Men jag är samtidigt nervös och lite rädd.. Jag har flugit en gång förr men inte själv, så det kommer vara lite nervöst att flyga 8 timmar själv men det ska väl gå bra. 
 
Kommer vara där drygt en vecka, och min syster har gjort en lista på saker vi ska hinna med när jag kommer så det ser jag fram emot! Tänk att man ska hinna med att göra saker på en hel vecka som man vanligtvis gör med sin syster på ett halv år.. Haha det ska bli kul.
 
Ska försöka uppdatera blogga redan igen när jag kommer fram. Ska ta än massa bilder också som kommer upp på bloggen under veckan så vänta bara.. 
 
Packningen har väl gott sisådär men jag tror jag fått med det viktigaste. Gjorde en packlista, men 90% är ju bara julklappar till min syster från släkt och vänner hehe.. Men det är bra får man tänka, då får jag mer plats sen i väskan när jag ska hem. Men nu ska ska jag strax åka till Arlanda så vi ses i nästa blogginlägg om några timmar! <3
 
Här är en liten julhälsning från mig och mina bröder&släkt:
 
 
 
 

Alive

 
Tänk, nu har vi tagit oss ett till varv runt solen. Tiden går bara fortare och fortare känns det som.. Så ta vara på stunden och gör det som du absolut känner för att göra. Jag känner för att åka till USA, och det ska jag också göra nu på måndag vilket ska bli riktigt spännande! Ska dit för att träffa min syster som jobbar där, har längtat efter henne så länge så det ska verkligen bli kul att se henne. 
 
Jag har redan gått en termin på gymnasiet och det känns jätteskumt men samtidigt så roligt.. Känner mig så vuxen men ändå inte. Är så otroligt glad över att jag fått träffa så många fantastiska och fina vänner som man delar så mycket gemenskap och glädje tillsammans med. Det är så mycket man har fått uppleva på den här lilla tiden med än massa nytt folk och det känns så bra! Känner att jag började på en skola som passar mig bra och jag ser fram emot dem kommande 2 och 1 halvt åren som är kvar. Samtidigt har jag tillbringat tid med gamla vänner också som man inte träffar lika ofta längre och man känner verkligen att man uppskattar stunderna när man träffar varandra mer! Det finns verkligen så mycket man har att säga varandra att tiden inte räcker till. Så jag önskar nya som gamla en riktgit fin och härlig jul så ska jag lova mig själv att uppdatera när jag kommer till New York dit jag reser nästa vecka. Kram på er alla!<3
 
 
 
 
RSS 2.0