Go back!

Hejsan! Hoppas ni mår bra, själv har jag varit trött hela dagen och vet inte riktigt varför för jag la mig inte så sent igår kväll, Men men. Fast man blir så himla okencentrerad när man slummrar till på lektionerna då och då. Har bara lust att gå i ide och vakna upp om nån månad eller! Får inte ni den känslan ibland?
 
En rolig sak som hänt idag är att jag och min klass fick våra klasströjor, så himla kuuuul! Vi är första klassen som fått dom och det är jag väldigt stolt över. Man känner sig så cool när man går där i korridoren med sin klass och alla har likadana tröjor! Of course var jag och min kompis tvungen att ta kort på tröjorna så här får ni ett smakprov.
Jag tycker tröjan är snygg och den sitter så himla bekvämt också!
 
 
GO BACK! 9D FUCKED IT UP!
 
 
Vi var här men inte här... För vi backa´ till skogen (Lite inside joke vi har i klassen...)
 
Så jaaa.. Vad tycker ni?

Fågelkvitter!

Halloj gott folk, hoppas ni har haft en härlig vecka! Jag har själv hunnit att göra så otroligt mycket nu när det varit sportlov, har inte ens hunnit blogga så därför passar jag på att göra det ikväll.
 
Är det bara jag som känner att våren börjar att komma nu? Solen skiner, fåglarna kvittrar och små blommor tittar fram här och där! Det måste ju bara vara ett tecken på att våren är på väg.
Vädret har i alla fall varit perfekt för att gå ut och promenera! Har nästan gjort det varje dag denna vecka, riktigt skönt. Tycker ni om att promenera?
 
Häromdagen promenerade jag runt stora holmen i Örebro med min mormor och våran hund Kalle. Riktigt kul att dom har ett ute gym där! Själv så var jag tvungen att prova alla maskiner som fanns, och det är så bra att alla har tillgång till dom och att det är gratis. Gratis träning är alltid bra eller vad tycker ni? Det är så roligt att man kan bygga nånting som alla kan få användning av. Och det ser också lite lustigt ut med alla träningsmaskiner ute på stora holmen men fint är det.
 
I alla fall så kommer det flera inlägg om mitt lov eftersom jag har gjort så mycket och jag vill att ni ska få ta del av det! Hoppas ni mår bra så hörs vi i nästa inlägg kram.
 
 
 
Fotograf: Mikaela Thungren
 

The perfect body.

Hejsan, hur mår ni?
Jag mår okej men är väldigt trött. Känns som att jag sover och sover men aldrig blir utvilad. Längtar efter värme och ljus! Men det finns faktiskt en sak som hjälper om man känner såhär och det är träning. Jag var med på ett cirkelpass på Forma igår och jag bara kände hur energin i kroppen spred sig! Så skönt med ett avklarat pass efter ett långt uppehåll. Känner mig så mycket piggare idag!
 
Just nu vill jag bara ha den kropp jag drömmer om! Eller vad nästan alla tjejer drömmer om.. Ni vet den där platta magen, fasta rumpan och de smala låren alltså en vältränad kropp. Den kroppen man vet att man aldrig kommer att få om man älskar choklad, haha. Men jag har lärt mig en sak, om man vill ha något så får man kämpa! Man kan få det man vill ha om man verkligen kämpar, det vet jag. Och jag ska försöka dra igång med hård träning igen. Det har bara blivit så mycket med skolan och det är så lätt att man jämt skyller på att man har så mycket i skolan, men kroppen behöver också må bra. Så därför har jag bestämt mig att göra ett träningsschema under lovet som jag ska börja på efter lovet. Så taggad!
 
Det ända som krävs är motivationen, glöm inte det! Och till er andra vill jag bara säga, alla är vackra hur ni än ser ut vi alla har the perfekt body.
 
 
 
 
 
 
 
RSS 2.0