Ninja Warrior

Såg ni Ninja Warrior som gick ikväll kl.20:00 på 5:an? Riktigt bra tv-serie! Om ni missade så kan ni gå in och se den här -----> http://www.dplay.se/ninjawarrior/
 
Vad handlar tv-serien om? Det är ett Svenskt tävlingsprogram där personer deltar och ska tävla om att ta sig igenom världens svåraste hinderbana. Det är tusentals som försökt ta sig igenom den men endast sex personer som klarat den. Nu har Sverige fått chansen att besegra världens tuffaste hinderbana "The Beast". Vem blir Sveriges Ninja Warrior 2016?

Det var första gången jag sett detta program och det var riktigt bra, det var så coolt att se dom som klarade av banan och som kom vidare, men visst var alla bra som ens vågade att delta! Skulle vara coolt att testa någon gång själv men man skulle nog åka ut rätt snabbt haha. Men rekommenderar att ni åtminstone ser ett avsnitt! Och ni som kanske tycker såna här tävlingsprogram är tråkiga, det finns snygga killar med det lovar jag, så ni tröttnar nog inte!
 
 
Det var Victor Jacobsson som tog sig snabbast genom Stockholms kvalbana! Riktigt snabb och smidig var han. Han verkade bara ta det lugnt med lätta steg hela tiden. Han verkade så säker i sig själv, han bara körde han stod varken stilla och tänkte han bara körde! Det tycker jag om.
 
Tycker ni ska ta en titt på programmet, ha det bra.
 
 
 
 
 
Skogsraah
2016-02-05 @ 20:30:04
URL: http://skogsraah.se

Inte sett!

Svar: Gör det! :)
Mikaela Thungren

Nicole
2016-02-07 @ 17:55:05
URL: http://shine.bloggplatsen.se

Grattis, du har blivit veckans blogg hos mig! Checka gärna in på bloggen där jag har skrivit en fin liten kommentar om vad jag tycker om din blogg!
Nu får du förhoppningsvis nya följare genom mig :)


Svar: Vad kul!! Tack så mycket Nicole det ska jag gå in och läsa om :D
Mikaela Thungren

Gabriella
2016-02-07 @ 21:01:10
URL: http://gabriellasigfridsson.devote.se

Riktigt bra program!!

Svar: Verkligen! :D
Mikaela Thungren

Ida
2016-02-08 @ 09:19:48
URL: http://idawallgren.devote.se

Åh vad roligt!

Svar: Ja jätte kul! :)
Mikaela Thungren




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0