Välkommen februari!

Ja vad ska man säga? Välkommen februari! Det blev inte en så bra start på denna månad men jag siktar på att det ska bli bättre. För man ska inte ge upp hoppet <3
 
Jag brukar tänka såhär: Om det hänt något som gör att jag mår dåligt och jag vill bli på bättre humör så tänk på allt positivt som kommer att hända framöver! Snart är det ju fettisdagen och alla hjärtans dag, visst är det härligt med lite kärlek runt omkring?
 
Under Januari har jag känt mig lite vilse då och då och jag ville bara ge upp. Och till er som känner så just nu "föreställ dig en grotta i ett berg, du är fast. Du vet att det finns en utväg, det var ju där du kom in. Men du har gått vilse och tappat bort dig så mycket att du inte längre har en aning om var du är och vilket håll du ska börja leta åt. Egentligen vill du bara ge upp, lägga dig ner och låta kroppen sakta dö ut, låta hjärtat pumpa tyngre och tyngre, det är mörkt, kallt och du känner dig ensam. Även fast du innerst inne vet att det finns en utväg, en utväg tillbaka till det bra. Nu har du alltså två val, stanna i grottan och vänta på att hjärtat ska sluta slå ELLER kämpa, leta och framförallt inte ge upp hoppet. För du vet ju att utvägen finns!" 
 
En liten text jag hittat och som jag vill dela med mig av framförallt till min syster som jag vet har haft det tufft och självklart till er där ute som av någon anledning känner er vilse, fast och bara vill ge upp för att du av olika orsaker och anledningar tycker det känns alldeles för jobbigt och kanske till och med känner att livet kanske inte längre har någon mening. Det gäller bara att fråga sig själv denna viktiga fråga
-Är jag villig att kämpa?
Det kanske tar tid, jätte lång tid. Men i slutändan väntas alltid någonting bra! Det lovar jag er. I varje berg finns det en spricka, en spricka där ljuset lyser. Är du villig att klättra och kämpa? Du vet ju att utvägen finns!
Be strong.
 
 
   
 
 
 
 
 
Gabriella
2016-02-02 @ 21:06:34
URL: http://gabriellasigfridsson.devote.se

Helt sjukt att det redan är februari!!

Svar: Verkligen!
Mikaela Thungren

Nicole
2016-02-02 @ 21:48:43
URL: http://inspos.bloggplatsen.se

Februari är en underbar månad, så glad att den har börjat! Allt från semlor till choklad till skidåkning! (för min del i alla fall!)

Superfin blogg :)

Svar: Ja verkligen! Tack :)
Mikaela Thungren

Alice Larsdotter
2016-02-03 @ 14:38:38
URL: http://alicelarsdotter.blogg.se

Ja du borde verkligen prova spirulina! Powerfood!
Och tack så mycket! :)

Svar: Det ska jag! :)
Mikaela Thungren

Terese
2016-02-03 @ 17:46:53
URL: http://tereseflinth.se

Härlig bild!

sv. Tack finis, han är verkligen såå söt :)
Kram

Svar: Tack! :)Förstår det! <3
Mikaela Thungren

Johanna Utterberg
2016-02-03 @ 20:16:37
URL: http://johannautterberg.blogg.se

Vilken fin bild. Ha en bra kväll! :)

Svar: Tackar, detsamma! :)
Mikaela Thungren

Emma Engström
2016-02-03 @ 20:25:51
URL: http://emmaengstom.vione.se

Tiden går så himla fort verkligen!

Svar: Ja jätte!
Mikaela Thungren

Hanna
2016-02-09 @ 12:11:12
URL: http://www.kalejdoskop.blogg.se

Vilken fin text det var <3

Hoppas du får en härlig vecka!

Svar: Tack så mycket detsamma! <3
Mikaela Thungren
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0