Fruktsallad med kokos!

Denna dag erbjöd mig jobb, jobb och mera jobb! Så är helt klart slut nu, och har bara lust att sova. Men vet ni vad? Jag hitta en riktigt bra serie som jag ska dela med mig av. Den heter In the flesh och ligger mellan genren drama och skräck. Riktigt bra om man t.ex. Tycker om The Walking dead serien eller filmen The host, den ligger ju egentligen i genren action, äventyr och romantik men den är ändå lik serien In the flesh därför handlingarna i dom är rätt lika och om ni sett filmen och börjar kolla på serien så kommer ni se likheterna. Mer säger jag inte för nu ska jag krypa ner i min säng och titta på serien som jag precis tipsat om! Förresten så tyckte jag att jag förtjänade en fruktsallad efter denna dag så jag tog mig tid och gjorde en. <3
 
 
Man kan i princip ha i vilka frukter som helst i en fruktsallad! Finns inga rätt o fel, bara den smakar gott! Det som jag hade i är följande:
Mango
Banan
Päron
Kiwi
Äpple
Blodapelsin
Kokos
 
 
 

NonStop<3

Halloj!
Idag när jag kom hem från skolan så var jag så trött så jag somnade i ca 1 timme. När jag vaknade så trodde jag att det var skola igen, har ni fått sådär ibland? Alltså huvudet blir bara så snurrigt när man vaknar och man vet inte om det är morgon eller kväll, haha. I alla fall så fick jag tag på en sak som jag letat efter ett tag nu.. Och gissa vad det kan vara? Choklad of course, men inte vilken choklad som helst. Marabou NonStop! En av mina favoriter som jag inte ätit på mer än ett år sen. Men har lovat mig själv att jag inte ska öppna den förens jag får äta onödigt socker igen som sagt. Trodde dessa choklader var slutsålda nu, dom brukar ju bara ha dom en period runt jul sådär. Men jag hade turen att få köpa en!
 
En rolig känsla jag fick förut när jag hackade grönsaker och chokladen ligger brevid mig... Man får en tanke av
-Ska jag välja grönsakerna eller chokladen?
 
Är det fler än mig som är chokladälskare? Det finns faktiskt inte bara nackdelar med att äta choklad! Choklad är faktiskt riktigt bra för hälsan. Kanske inte just denna choklad som jag köpte men t.ex. Mörk choklad, och mörk choklad är också riktigt gott!
 
Här är några fördelar med choklad:
-Man blir glad och lycklig
-Man får ett friskare hjärta
-Man får mindre stress
-Det skyddar mot hjärtsjukdomar
 
Visste ni att choklad håller rätt länge också? Super bra ju! Ha det gott. <3
 
 
 

~Angels in school~

Hej fina människor! Gud vad tiden går fort, nu är det redan en ny vecka, och nya veckor betyder nya möjligheter! Igår hände det inget speciellt.. Fick min nya fiol dock, och till er som inte vet så spelar jag det och har gjort det i snart 7år vilket jag tycker är jätte kul. Tycker inte bara om att spela fiol, älskar att spela piano och att sjunga! Musik fyller verkligen upp ens dag, musiken kan göra så mycket med en har ni tänkt på det? Lyssnar på musik dygnet runt och om jag är t.ex. Arg, ledsen, deprimerad eller på dåligt humör så gör musiken mig glad! 
 
 
Idag hade vi öppethus på vår skola, där vi i dramagruppen klädde ut oss till änglar och delade ut broshyrer. Själv tyckte jag det var kul att klä ut sig, det blir så mycket mer effekt då tycker jag. Visste ni att det finns änglar omkring oss hela tiden? Din närmsta kompis som du kanske tänker på just nu kan vara din ängel. En ängel för mig är någon som alltid finns där för en i vått&tårt och som tror på dig när du själv inte gör det. 
 
 
 
 
Fotografer: Åsa och Spike Wingstedt/Fotospiken
RSS 2.0