Halloween makeup - sugar skull

Idag skulle jag egentligen städa och göra klart de sista inlämningsupgifterna inför skolan men.. Jag blev bara så sugen på att göra en Halloween sminkning så jag satt och fundera en lång stund på vad jag skulle kunna göra för sminknig.. Jag ville ändå ha en ganska lätt halloween smingning som inte är så komplicerad att göra men ändå som ser snygg, läskig och cool ut! Tillslut så hitta jag en tutorial på en sugar skull makeup! Den kanske ser svår ut att göra men den är faktiskt ganska lätt och rolig att hålla på med, men den tar dock rätt lång tid att göra om man vill få den att bli ''perfekt!''. Om ni är sugna på att göra denna sugar skull makeup så finns det en tutorial som jag gick efter och som jag länkar här nedanför:
https://www.youtube.com/watch?v=pRTDrKb4fMM 
Tipsar er som tycker om att hålla på med halloween sminkningar att testa att göra en sån här sugar skull makeup för man kan göra den på så himla många olika sätt! Kolla in dessa sugar skull makeups, det finnas så himla många varianter -------------> http://www.skullspiration.com/sugar-skull-makeup-ideas
Om ni har gjort någon halloween sminkning så lämna gärna en kommentar så jag kan få lite insperation till nästa halloween sminkning. Ha nu en riktigt spöklig, läskig och rysig halloween allesammans!
 
 
 
 
 
 
 

Comeback..

 
Jag sprang och sprang, blev jagad av något som kallas stress. Jag snubblade på en sten och när jag väl reste mig upp så var det försent. 
 
Kan inte säga att jag haft en jobbig period för det är så mycket bra saker som hänt på sista tiden! Men tiden har bara inte räckt till. Så mycket man vill hinna med att göra men man hinner knappt.. Skolan är helt fantastiskt, jag trivs så himla bra, varje dag erbjuder jämt skratt och minnesvärda stunder, men ibland är skolan bara lite för mycket. Läxor här och där, jämt när man kommer hem så är det bara att sätta sig ner och börja plugga, sedan har krafterna tagit slut.. Vart tog min fritid vägen? 
 
Detta blogginlägg är väl mer en ursäkt för att jag inte hunnit att blogg. Men ni som förstår frustration över stress ni kommer att förstå hur svårt det är att inte hinna med något som man så gärna vill göra.. Finns så otroligt mycket jag vill göra efter skolan men som jag känner att jag inte har tid för längre, dels för att jag är så otroligt trött hela tiden. Men det är en dålig ursäkt. Jag har bestämt mig för att börja prioritera bättre! 
 
Gamla som nya läsare, många ser mig som en positiv och glad person, vilket jag oftast är! Men jag är också väldigt djup av mig och försvinner ibland från verkligheten in i min egna värld. Folk kanske ser mig som en normal person vilket vissa tycker är bra medans andra tycker det är tråkigt. Själv skulle jag säga att vi alla är normala på vårt eget sett! 

Livet har lärt mig att aldrig ge upp. Försöker alltid att se det bästa i alla och att se det positiva i varje situation. Ibland är det svårt jag vet.. Men livet är inte alltid en dans på rosor. 

Är en tjej med mycket tankar och funderingar över livet, vet egentligen inte vad jag gör på denna sida.. Men ibland måste jag få skriva av mig lite. 
 
Endel av er kommer att tycka att denna blogg är meningslös, medans andra kommer tycka att den är fantastisk. Denna blogg handlar för det mesta om mitt liv som student och min vardag! Det var väl vad jag hade på hjärtat för idag.. Ha en trevlig söndag finaste läsare.❤
RSS 2.0