Halloween makeup - sugar skull

Idag skulle jag egentligen städa och göra klart de sista inlämningsupgifterna inför skolan men.. Jag blev bara så sugen på att göra en Halloween sminkning så jag satt och fundera en lång stund på vad jag skulle kunna göra för sminknig.. Jag ville ändå ha en ganska lätt halloween smingning som inte är så komplicerad att göra men ändå som ser snygg, läskig och cool ut! Tillslut så hitta jag en tutorial på en sugar skull makeup! Den kanske ser svår ut att göra men den är faktiskt ganska lätt och rolig att hålla på med, men den tar dock rätt lång tid att göra om man vill få den att bli ''perfekt!''. Om ni är sugna på att göra denna sugar skull makeup så finns det en tutorial som jag gick efter och som jag länkar här nedanför:
https://www.youtube.com/watch?v=pRTDrKb4fMM 
Tipsar er som tycker om att hålla på med halloween sminkningar att testa att göra en sån här sugar skull makeup för man kan göra den på så himla många olika sätt! Kolla in dessa sugar skull makeups, det finnas så himla många varianter -------------> http://www.skullspiration.com/sugar-skull-makeup-ideas
Om ni har gjort någon halloween sminkning så lämna gärna en kommentar så jag kan få lite insperation till nästa halloween sminkning. Ha nu en riktigt spöklig, läskig och rysig halloween allesammans!
 
 
 
 
 
 
 
RSS 2.0