Allt jag behöver

 
Vinden blåser mig i ansiktet och kylan biter tag i mina fötter men jag fortsätter ändå att leva mig igenom denna årstid, precis som de senaste mörka och kalla månaderna som har passerat. Sommar vad jag längtar efter dig, och snart ska jag få koppla av på en strand vid ön Kap Verde, där jag ska få njuta i en vecka av sol, mat, dans och sena nätter. 
 
För bara några veckor sen så var jag i New York, men nu på torsdag morgon så beger jag mig av mot nya äventyr, mer semester kanske.. Vilket ska bli så himla härligt. Nånting jag saknar är solen som skiner mig i ansiktet och som värmer min kropp, klänningarna som luftar när det blir alldeles för varmt, och att svalka sig i det kalla vattnet när man känner svetten rinna längs sin panna och känslan av att dagen är längre än vad den egentligen är. Solen dröjer sig kvar på himlen lite ytterligare och man vill bara sitta uppe och åskåda den fantastiska solnedgången.
 
Jag hade inte förväntat mig att åka med min pappa och lillebror men det bara blev så. Ibland måste man bara få ta chansen om man får den och pausa skolan för ett ögonblick. Det blir mycket jobb i helgen med arbeten som ska bli färdiga dagarna som jag reser bort men det är värt det. Dock är det snart sportlov men jag får se det här som ett förlängt lov med extra mycket värme. 
 
Hoppas allt är bra med er så skriver jag mer innan jag drar mig iväg!

Happy new year!!

Lite sent men ville ändå önska er ett gott nytt år! Nu är jag hemma i kalla Sverige igen.. Tråkigt men samtidigt skönt. Hoppas ni firade in det nya året bra, själv så var jag på times square och räknade ner tillsammans med alla tusentals människor. Detta är verkligen en upplevelse jag kommer minnas för times square är en stor sak, men samtidigt så var det inte så speciellt som jag trodde. Det var kallt, det var jätte mycket människor så man fick knappt plats någonstanns och för att ens få en plats så var man tvungen att i alla fall komma två timmar innan tolvslaget och bara stå och frysa. Men nu har jag gjort det i alla fall så det kan man ju kryssa av nu från sin ``göra lista``.  Hoppas ni hade det super bra!
 
Kom att tänka på idag att jag haft min blogg i 1 år nu, så det känns ganska kul! Det har varit lite som en bergodalbana med blogginläggen har jag känt men det gör inte så mycket känner jag. Bara den uppdateras då och då så är det bra! 
 
Detta år har jag tänkt köra lite mer med nyårs mål för det känns inte som om man sätter upp lika höga krav då. Man sätter mål som man puschar sig själv till att klara av. Jag har skrivit upp några för mig själv men några typsika mål som jag brukar ha som jag kan dela med mig av är:
-Träna mer
-Äta hälsosammare
-Sköta om kroppen bättre
-Läsa mer 
 
Har fler men det är ganska många, och ganska konstiga nyårsmål också! Vad har ni för nyårsmål/löften?
 
 
 
 
 

Byeee!!

Här är en bild på New Jearsy
 
 
Allt är klart och packat, så ikväll reser jag hem till Sverige igen. Det ska bli svårt att lämna syster min då vi inte kommer att se varandra på ca ett halv år.. Men tiden kommer att gå snabbt! 
 
Tänkte att jag skulle skriva mitt sista blogginlägg här i NY innan jag sätter mig på flyget hem i 8h. Tiden här har verkligen runnit iväg men det känns ändå som om jag varit här mer än i en vecka, typ 1 månad. Det är nog bara för att vi hunnit med att göra så otroligt mycket! När jag kommer hem så ska jag skriva mer om alla ställen jag vart på, då har jag lite mer tid för skrivandet. Ni får sköta om er så ses vi i nästa blogginlägg. <3
 
#StatueOfLiberaty
 
#TopOfTheRock
 
RSS 2.0