Allt jag behöver

 
Vinden blåser mig i ansiktet och kylan biter tag i mina fötter men jag fortsätter ändå att leva mig igenom denna årstid, precis som de senaste mörka och kalla månaderna som har passerat. Sommar vad jag längtar efter dig, och snart ska jag få koppla av på en strand vid ön Kap Verde, där jag ska få njuta i en vecka av sol, mat, dans och sena nätter. 
 
För bara några veckor sen så var jag i New York, men nu på torsdag morgon så beger jag mig av mot nya äventyr, mer semester kanske.. Vilket ska bli så himla härligt. Nånting jag saknar är solen som skiner mig i ansiktet och som värmer min kropp, klänningarna som luftar när det blir alldeles för varmt, och att svalka sig i det kalla vattnet när man känner svetten rinna längs sin panna och känslan av att dagen är längre än vad den egentligen är. Solen dröjer sig kvar på himlen lite ytterligare och man vill bara sitta uppe och åskåda den fantastiska solnedgången.
 
Jag hade inte förväntat mig att åka med min pappa och lillebror men det bara blev så. Ibland måste man bara få ta chansen om man får den och pausa skolan för ett ögonblick. Det blir mycket jobb i helgen med arbeten som ska bli färdiga dagarna som jag reser bort men det är värt det. Dock är det snart sportlov men jag får se det här som ett förlängt lov med extra mycket värme. 
 
Hoppas allt är bra med er så skriver jag mer innan jag drar mig iväg!
RSS 2.0