I'm here!

Nu är jag äntligen i New York, har varit här i drygt två och en halv dag och hann inte blogga förens nu. Har hunnit se så himla mycket redan och det är mycket kvar att se! Flygresan gick ganska bra det var dock lite långtråkigt att sitta 8t på ett flyg men vad gör man inte för att se New York? 
 
Min syster väntade på mig vid flygplatsen och båda sprang till varandra så snabbt vi såg varandra, och båda typ grät. Det var precis som i film när man typ inte sett sin pojkän på flera månader hahahaha och alla kollade på oss.
 
New York var dock inte riktigt som jag hade tänkt mig.. Säkert bara för jag sett så många filmer och det är verkligen såååå överdrivet, allt! Det är ju ganska smutsigt här också men det är inget som förvånar mig. 
 
Idag var vi på museet där dem spelade in En natt på musset och det var ganska coolt.. Jag har massa bilder men allt kommer inte upp idag. Vi var också på ett zoo i central park och kollade på djuren sååå mysigt. Men jag kommer antagligen uppdatera bloggen mer om nån dag, måste spendera så mycket tid jag kan nu med min syster. Så här får ni några bilder från igår och idag! :)
 
Här är första bilden på mig i New York, Queens
 
 
 
 
Där borta är frihetsgudinnan
 
Chinatown!
 
Här är sonen i familjen som min syster jobbar för. Han är sååå söt :)
 
 
Han tycker om pokémons!
 
Here is the red panda at the zoo, soooo cute!!
 
(Vi är sköldpaddor)
 
Här sitter jag på Balto (slädhunden)
 
Innan denna bild togs så var det en flash mob nedanför då en kille friade till sin tjej, det var såå gulligt! <3
 
 
 
Christmas tree
 
 
 
RSS 2.0