Glad påsk!!

Hoppas ni alla har haft en bra påsk och att ni fått äta mycket ägg och sill! Själv har jag ätit påsk lunch hela helgen. Först i fredags, fast det var mer som påskmiddag då vi åt hos våra kompisar på kvällen, det var jätte mysigt. Sen på lördan då vi var hos min faster och det var också väldigt trevligt. Och sist men inte minst på söndan då jag och mina systrar var hos våran mormor och morfar. Så det har varit mycket hit och dit. Dock gör vi ingen stor grej av påsk, det har bara alltid varit en tradition för oss att alltid äta köttbullar, korv, lax och dricka påskmust osv till påsk, och såklart leta påskägg! Man blir aldrig för stor för det.. Och jag köpte det finaste ägget till en av mina systrar och fyllde det med en jätte god doftolja, små choklad ägg, annat smått och gott, en festis och såklart en fika (på lapp). Ni får se ägget på bilderna som jag lägger upp, den är rosa/lila med än massa olika mönster, och en rosa rosett. riktigt fint påskägg tycker jag. Och så gjorde jag ett påskägg till en av mina andra systrar som är vegan, och det ägget fyllde jag med vegan godis och än massa solrosfrön och morotsfrön hehe.. Själv fick jag ett litet ägg med naturgodis i och självklart blev jag överlycklig över det haha!
 
 

Första påskmiddagen som var i fredags tillsammans med en smarrig påsktårta!
Lördagen då vi åt påsklunch och fikade hos min faster. Vi fick även varsitt smycke jag och min syster som en liten påskpresent och så vackert är det!
 

Och så har vi söndagen då jag och mina systrar åt påsklunch hos våran mormor och morfar. Och här nedan finns det snygga rosa påskägget jag gav min syster som sitter innerst i bilden med blommig kofta. Finnas att köpa såna påskägg på Åhléns om ni undrar!
Jaa.. Det var vårat påskfirande! Och en till sak.. Jag, min syster och min lillebror jobbade i fredags i Karslund. Vi jobbade som påskkärringar hahaha, nämen det var ett evenemang i Karslund för barn då barnen ska gå runt i skogen och leta efter påskkärringar och påskgubbar som gömmer sig med en bokstav på magen och så ska dom bilda ett ord av alla bokstäver, alltså är det en rebus. Men det var roligt! Och många kramar fick man av än massa barn och bilder fick man va med på. Så ja.. Vad ska man säga? Jag fick vara påskkärring i år!
Ha en fortsatt bra dag så ses vi i Blåkulla!
 
RSS 2.0