~Roadtrip in Poland~

Heeej på er! 
 
Nu är jag hemma igen efter att ha spenderat några dagar i Polen. Jag har haft riktigt mysiga och bra dagar där, motgångar kom det såklart också.. Men allt fixade sig bra ändå! 
Det fick bli en liten roadtrip i Polen. Först kom vi med färgan till Szczecin runt kl.20:00 och där stannade vi bara en stund för att ta bilder, äta och kolla några ställen där min kusin och faster bott. Från Szczecin så åkte vi till Toruń, det tog många timmar att komma dit men när vi väl gjort det så bokade vi in oss på ett hotell som förr varit ett studentboende. Det var jätte fint där, och min pappa bodde i närheten där när han var ung och jobbade. Vi kollade mycket på gamla ställen där min pappa bott och växt upp, det var spännande!
 
I Toruń käkade vi god polsk mat, shoppade lite och gick i gamlastan. Innan vi åkte från Toruń så fixade jag mitt hår där också hos en frisör, allt är så mycket billigare i Polen! Mat, kläder, klippning osv.. Det kosta 196 kr med klippning, hårskölning och färgning för mig, det hade blivit klart mycket dyrare i Sverige. Efter klippningen så begav vi oss till Gdynia där vi gick på en marknad nära havet. Vi åkte ett stort parisehjul så att man kunde se stora delar av stan, såå fint!! Och havet kunde man se och den fina stranden där folk badade. 
 
Vi var även i Wejhorovo där min pappa är uppväxt. Där kollade vi på hans hus han bodde i när han var liten. Innan vi åkte från Wejhorovo till Gdańsk där färgan gick så åkte vi till farfars, farmors och farbrors grav. Det fanns hundratals vackra gravstenar och jag kunde inte se en ända gravsten utan blommor och ljus! Där bryr man sig verkligen om sina nära och kära. 
 
Jag kommer skriva små inlägg om varje stad vi var i och lägga upp bilder, så fler inlägg kommer att komma men innan de inläggen så kommer det komma ett inlägg om färgloppet color me rad som jag kommer springa imorgon med min vän. Vi hörs i nästa inlägg! :)
 
 
Jennifer Queen
2016-08-12 @ 16:03:53
URL: http://thequeenie.blogg.se/

Skönt att komma iväg :)

Svar: Ja det är riktigt gott och ett måste på morgonkvisten :)

Svar: Ja verkligen.
Jo det är ju ett måste för dem flesta! ;)
Mikaela Thungren

Tilda Barkselius
2016-08-12 @ 20:07:13
URL: http://fluring.blogg.se/

Lät som en himla härlig resa :)

Svar: Japp, en kort och mysig resa! :)
Mikaela Thungren

Erika
2016-08-12 @ 20:33:35
URL: http://erikacharlott.blogg.se

Vilken härlig roadtrip! Har aldrig varit i Polen men skulle gärna vilja åka dit :)

Svar: Ja gör det, det finns även jätte fina sandstränder!
Mikaela Thungren

Gabriella
2016-08-12 @ 22:54:13
URL: http://gabriellasigfridsson.devote.se

Åh så mysigt!!

Svar: Ja jätte!<3
Mikaela Thungren

Alice
2016-08-15 @ 09:39:37
URL: http://lallizzlife.blogg.se

Åh, så trevligt, och så himla billigt med klippning! ^^

Svar: Ja super billigt! ^^
Mikaela Thungren
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0