Great day!

Hejsan!! Fick faktiskt en toppen dag i skolan idag. Kändes skönt att få träffa vännerna igen, men hann inte ens att blinka så fick vi läxor... Inte skönt!
 
Och självklart så var man tvungen att ta en selfie första skoldan, det är bara en grej vi gör, haha. Men idag så var det bara att köra igång som vanligt på lektionerna, fast det gick riktigt bra för är så taggad för att det är sista terminen och jag vill verkligen nå upp nu till dom betygen jag vill ha så ska kämpa som bara den! Gymnasiet, here i come! Vilket gymnasium går ni på/gick på/ vill gå på?
 
Efter skolan så bestämde jag mig för att gå till Lind3x och köpa 2st eyeliners som jag velat ha sen förra veckan. Och som ni ser är det två glitter eyeliners, en rosa och en silver. Så när jag kom hem så var jag bara tvungen att prova och se om dom verkligen var så bra som jag trodde. Och jag blev faktiskt rätt nöjd, jag hade dom över min svarta eyeliner. Och nu tog jag en eyeliner på varje öga för att ni skulle få se hur båda såg ut. Så vad tycker ni? Har ni tips på fler glitter eye liners? Tycker om när det glittrar lite, hehe.
 
 
 
 
 
 
Alexandra

SNYGGA eyeliners! Vill haaa

Svar: Visst är de! ;)
Mikaela Thungren

Amanda Jona [SPONTAN]
2016-01-13 @ 09:07:23
URL: http://spontan.blogg.se

Härligt att du hade en bra första dag! :)

Svar: Ja, det var super skönt! :)
Mikaela Thungren

Queen gniztra
2016-01-13 @ 22:13:01

Åh va fina vad är det för märke??:-)

Svar: Eller hur, det är LiquidEyeliner! :)
Mikaela Thungren
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0