Gym is everything!

Denna vecka har gått blixt snabbt, är det bara jag som tycker det? Det är redan helg, skönt dock. Idag hade jag i alla fall tänkt skriva lite om gym!
Dessa är mina favorit gym! Älskar verkligen de här ställena. Vart tränar ni?
Actic - Ett jätte bra ställe om man vill träna för sig själv eller med en kompis. Actic är ett helt vanligt gym, men just på Actic som jag går på så kan man träna styrka och konditionsträning, varierad gruppträning samt motionssim. Så det bästa med Actic tycker jag är att dom har tillgång till bassäng så att man kan motionssimma. Jag började träna lite smått på Actic sommaren 2015. Och nu tränar jag där ofta efter skolan!
 
Forma - Om man har mål som man vill uppnå så är Forma något för dig. Forma erbjuder cirkelgym, maskiner, fria vikter, funktionell träning, gruppträning, kostrådgivning och personlig träning. Jag är för det mesta med på onsdagar med min sim grupp på forma, då vi brukar köra gruppträning. Och gruppträning är något av det roligaste jag vet, då kan man verkligen ta ut sig och bara köra järnet! Man blir så peppade och positiv av passen på forma. Jag har ca gått på Forma i 1år med min sim grupp, men endast på onsdagar.
 
Friskis&Svettis - Detta är ett perfekt gym för dig om ditt mål är ett leende. Det ska helt enkelt vara lustfyllt att träna.  Här finns inget målsnöre att spränga, inget nät att sätta bollen i och ingen motståndare att knäcka, här tränar man för att det är kul! Här erbjuder dom stor variation med både gym och gruppträning. Dom vill att du ska ha roligt. Träning ska vara ett leende och inte en klump i magen. Träning driven av dåligt samvete blir sällan kul, regelbunden eller långvarig. Det är därför som dom bygger verksamheten på idén om att träning ska vara styrd av lusten. Så vad ska man mer säga? Jag testade en provvecka i mars 2015 och klickade direkt. Detta var ett gym för mig tänkte jag, men grejen är den att jag inte hinner träna där så länge efter skolan för då måste jag åka tåg och då kommer jag hem försent osv... Så jag ville inte slänga pengar på det gymmet, dock så fick jag ett present kort på friskis&svettis så vem har sagt att jag inte kan träna där på helger och lov? Hehe, Men sommaren var bra, för då hade dom gratis ute träning. Det var super kul att gå på dom passen. Här nedan får ni se en bild på mig och min syster.
Såhär känner man sig efter ett friskis&svettis pass.
Vem älskar inte att träna? Ibland är träning det roligaste som finns!
Hoppas ni har haft en bra vecka. Dessa är några gym som jag djupt rekommenderar.
 

 
Sigrid
2016-01-17 @ 19:35:30
URL: http://nouw.com/sigridalicia

Jag tränade innan på Actic. Det är ett ganska litet gym där jag bor, vilket jag tycker är rätt skönt :)

Svar: Nice, små gym kan vara ganska skönt! :)
Mikaela Thungren

Alexandra

Åhhh kom och gymma med mig snart!! :D

Svar: Det ska jag! :)
Mikaela Thungren
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0